1/4

Letselschade advocaat nabij Deventer

Wanneer u op zoek bent naar een letselschade advocaat nabij Deventer, of elders in de provincie Overijssel, schakelt u ons advocatenkantoor in Hengelo in. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, maar kan ernstige gevolgen hebben voor een slachtoffer, op zowel lichamelijk als psychisch gebied. Een ongeluk heeft vaak ook gevolgen op financieel gebied. Dit kan gaan om bijvoorbeeld medische kosten, hulp die moet worden ingeroepen voor het huishouden of kosten die oplopen doordat het werk of de studie (deels) stil komt te liggen. De gevolgen zijn voor u vaak niet te overzien en u staat alleen tegenover een grote verzekeraar. Als letselschade advocaat in Hengelo, nabij Deventer in de provincie Overijssel, zijn we u in dit soort situaties graag van dienst.

Onze bijstand is over het algemeen kosteloos

Bij Hoogbergen Advocaten wordt u bijgestaan door uw eigen letselschade advocaat, die uw zaak van begin tot eind met zorg en aandacht behandelt. In bijna alle zaken kunnen wij u kosteloos bijstaan en is een rechtszaak niet nodig. Of het nu gaat om verkeersongevallen of medische fouten; u kunt rekenen op persoonlijke aandacht, deskundige hulp en een succesvolle afwikkeling van uw schadezaak met een eerlijke schadevergoeding. Honderden cliënten uit Deventer en andere plaatsen in Overijssel hebben met succes de hulp ingeroepen van een letselschade advocaat. Onze kwaliteit blijkt uit het Keurmerk Letselschade Advocatuur en het lidmaatschap van de LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten).

Neem contact met ons op

Wilt ook u bij uw schadezaak ook worden bijgestaan door een ervaren letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op. Een groot voordeel van onze dienstverlening is dat wij slachtoffers ook thuis bezoeken voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Het maakt niet uit of u in Deventer of elders in Overijssel woonachtig bent; een letselschade advocaat van Hoogbergen Letselschadeadvocaten komt graag bij u langs. Ons werkgebied is veel ruimer dan alleen Deventer; wij verrichten onze werkzaamheden in heel Nederland. Zo hebben wij ook een kantoor in Zutphen. Tevens is het mogelijk dat wij de behandeling van uw schadezaak overnemen als u niet tevreden bent met uw huidige belangenbehartiger of rechtsbijstandsverzekeraar. Wij kunnen in dit geval een second opinion voor u doen. Bel ons op het telefoonnummer 074-7501480, stuur een e-mail naar info@hoogbergen-advocaten.nl of vul het contactformulier in om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. 

Hoogbergen Advocaten

 

Jan Tinbergenstraat 220

7559 ST Hengelo

tel. 074-7501480 

fax. 074-7501510

 

IJsselkade 18

7201 HD Zutphen

tel. 0575-491560

 

info@hoogbergen-advocaten.nl

Alg. Voorwaarden -   Copyright 2015       TELEFOON: 074-7501480 | E-MAIL: INFO@HOOGBERGEN-ADVOCATEN.NL