1/4

Letselschade Advocaat Veenendaal
 

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje maar kan ernstige gevolgen hebben voor een slachtoffer, zowel op lichamelijk als op psychisch gebied. Een ongeluk heeft vaak ook gevolgen op financieel gebied. Dit kan gaan om bijvoorbeeld medische kosten, hulp die moet worden ingeroepen voor het huishouden of de tuin, er kan niet meer (volledig) worden gewerkt of problemen met de studie. De gevolgen zijn voor u vaak niet te overzien en u staat alleen tegenover een grote verzekeraar.  

 

Onze bijstand is over het algemeen kosteloos

 

Bij Hoogbergen Advocaten wordt u bijgestaan door uw eigen letselschade advocaat, die uw zaak van begin tot einde met zorg en aandacht behandelt. In bijna alle zaken kunnen wij u kosteloos bijstaan en is een rechtszaak niet nodig. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht, deskundige hulp en een succesvolle afwikkeling van uw schadezaak met een maximale schadevergoeding. Ons kantoor heeft al honderden cliënten succesvol bijgestaan, ook in Veenendaal. Onze kwaliteit blijkt uit het Keurmerk Letselschade

Advocatuur en het lidmaatschap van de LSA (vereniging voor de letselschade advocaat).

 

Neem contact met ons op

 

Wilt ook u worden bijgestaan door een ervaren letselschade advocaat bij uw schadezaak? Neem dan contact met ons op. Een groot voordeel van ons kantoor is, dat wij slachtoffers ook thuis bezoeken voor een gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Het maakt het niet uit of u in Veenendaal of elders woonachtig bent. Ons werkgebied is veel ruimer dan alleen Veenendaal, wij verrichten onze werkzaamheden in heel Nederland. Ook is het mogelijk dat wij de behandeling van uw schadezaak overnemen als u niet tevreden bent met uw huidige belangenbehartiger of rechtsbijstandverzekeraar en kunnen wij een second opinion voor u doen.

 

Bel ons nu op telefoonnummer 074-7501480 of neem contact met ons op via e-mail of contactformulier om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek.

Hoogbergen Advocaten

 

Jan Tinbergenstraat 220

7559 ST Hengelo

tel. 074-7501480 

fax. 074-7501510

 

IJsselkade 18

7201 HD Zutphen

tel. 0575-491560

 

info@hoogbergen-advocaten.nl

Alg. Voorwaarden -   Copyright 2015       TELEFOON: 074-7501480 | E-MAIL: INFO@HOOGBERGEN-ADVOCATEN.NL