1/4

Schadevergoeding bij letselschade Apeldoorn
 

Een ongeluk zit in een klein hoekje maar kan ernstige gevolgen hebben en tot schade leiden.  Bij letselschade heeft u in veel gevallen recht op schadevergoeding. Dit kan ook zo zijn als het ongeluk (deels) door u zelf is veroorzaakt. Schadevergoeding is een vergoeding voor alle schade door een ongeluk. Dit kan gaan om bijvoorbeeld medische kosten, hulp in de huishouding of tuin en schade doordat er minder kan worden gewerkt. Ook heeft ieder slachtoffer recht op smartengeld. Er kunnen nog veel meer schadeposten zijn. Dit ligt aan de persoonlijke en medische situatie van een slachtoffer. Vaak zal dit bij u niet bekend zijn en zal de verzekeraar u hierover ook niet inlichten
 

In het dagelijks taalgebruik worden de woorden schadevergoeding en smartengeld overigens vaak door elkaar gebruikt maar het zijn twee verschillende begrippen, die wel met elkaar te maken hebben. Schadevergoeding is een vergoeding voor alle schadeposten samen en smartengeld is één van de schadeposten. 

 

Als u een ongeluk heeft gehad is het belangrijk dat u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt om uw rechten veilig te stellen en de vergoeding van uw schade optimaal te laten verlopen. Uw zaak wordt met de uiterste zorg van begin tot einde behandeld door een ervaren letselschadeadvocaat die aan alle kwaliteitseisen voldoet. Wij bezoeken slachtoffers ook thuis dus het maakt niet uit waar u woont. Over het algemeen kunnen wij uw zaak van begin tot einde kosteloos behandelen.
 

Bel ons nu op telefoonnummer 074-7501480 of neem contact met ons op via e-mail info@hoogbergen-advocaten.nl of het contactformulier voor een eerste gratis advies!  

Al een belangenbehartiger maar niet tevreden?
 

U kunt ook contact met ons opnemen als u al een belangenbehartiger heeft waar u niet tevreden over bent of als een rechtsbijstandverzekeraar uw zaak niet naar tevredenheid behandelt. Wij kunnen u hierover ook kosteloos adviseren en de zaak eventueel overnemen.

Wist u trouwens dat veel kantoren zich aanbieden als belangenbehartiger onder de naam letselschadeexpert, letselschadespecialist of letselschaderegelaar?  Dit zijn geen beschermde namen. Vaak hebben zij geen juridische kennis in huis en hoeven zij niet aan kwaliteitseisen te voldoen.   De advocaten van ons kantoor zijn lid van de LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten) en ons kantoor voldoet aan het Keurmerk Letselschade Advocatuur waarmee de kwaliteit gewaarborgd is.

 

Wij zijn uiteraard werkzaam in de omgeving van Apeldoorn. 

Hoogbergen Advocaten

 

Jan Tinbergenstraat 220

7559 ST Hengelo

tel. 074-7501480 

fax. 074-7501510

 

IJsselkade 18

7201 HD Zutphen

tel. 0575-491560

 

info@hoogbergen-advocaten.nl

Alg. Voorwaarden -   Copyright 2015       TELEFOON: 074-7501480 | E-MAIL: INFO@HOOGBERGEN-ADVOCATEN.NL